pw-portraet
Peter Wagner
+45 20 20 19 93

Peter har mere end 25 års erfaring i at arbejde med mennesker på alle niveauer. Peter er oftest med fra starten i en strategiproces frem til implementeringen af denne. Hans arbejdsområder er primært inden for ledelse, salg, kommunikation, teamudvikling samt målinger og analyser. Herudover er Peter forfatter til to bøger og har medvirket til at lave to udsendelser om ledelse for Danmarks Radios TV. Peter er drevet af at skabe resultater sammen med sine kunder. Det har han bevist gennem mange år. Hans kunder holder ved, og langt de fleste er stadigvæk kunder fra tilbage, da Peter startede som konsulent. Det betyder meget for Peter, at der er tillid mellem ham og kunden, og han finder det altafgørende, at aftaler overholdes. Er tilliden til stede, så kommer de rigtige fakta frem, og det er efter Peters mening vigtigt for at skabe de rigtige resultater.
Chris Rycroft
Chris Rycroft
+45 27 73 50 50

Chris er senior, når det kommer til erfaring og viden om, hvordan internationale ledere og deres teams når store skræmmende mål. Han rådgiver danske og internationale kunder med skræddersyet undervisning inden for gennemslagskraft, ledelse og forhandlingsteknik samt salg. Formaterne bruger Chris til at skabe strålende rammer for bundlinjen. Han servicerer en bred vifte af kunder og deres management teams, salgsorganisationer, ingeniører og teknologivirksomheder og i øvrigt andre konsulentvirksomheder. Chris er en inspirerende taler bl.a. med foredraget: "Hvordan du netværker effektivt", og han bruger betydelig tid og energi på studerende på skoler og gymnasier samt som forelæser på Business Schools i Europa for at hjælpe de unge med at forbedre deres resultater, Chris, familiefar og dansk gift, har boet i Danmark så længe, at han, når han lander i Kastrup og kan lugte ”Pølsevognen” véd, at han er hjemme!
hh-portraet
Henrik Halle
+45 24 28 82 24

Henrik arbejder både i Danmark og internationalt. Hans entusiasme og evne til at udfordre status quo – som får andre til at se nye muligheder - er efterspurgt af ledere og medarbejdere. Han har specialiseret sig inden for ledelse, salg og forhandlingsteknik og med hans omfattende rejseerfaring er han ligeledes kompetent inden for kulturforståelse. Kombinationen af teoretisk og stor praktisk erfaring med salg, ledelse og rådgivning gør, at Henrik hurtigt kan sætte sig ind i virksomhedernes komplekse udfordringer. Gennem Henriks åbenhed og evne til at læse andre, viser han sine kunder, hvordan de kommer fra A til B og forbedrer deres bundlinje. Henrik er en ivrig løber og sætter sig udfordrende mål rundt om i verden. Han elsker at vandre i Himalaya og nyder at dykke ved Galápagos øerne.